Consultation Sign up
ENGENG
Reviews
Лариса Мещерякова
Лариса Мещерякова
23.11.2020
Комфортна атмосфера, чистота, індивідуальний підхід до кожного клієнта, приємна цінова політика і компетентність фахівця - це те,заради чого я приходжу кожен раз і раджу... кожному)Read more
Кіра Сазонтова Сазонтова
Кіра Сазонтова Сазонтова
19.11.2020
Салон просто чудовий, ввічливий персонал. Ставляться дуже дружелюбно. Роблю собі лазерну епіляцію по акції за 620 грн, все подобається! Болі не відчувається. Рекомендую.
Людмила Богомазова
Людмила Богомазова
09.11.2020
I do it here, no complaints. All good. Always clean, good equipment, from which the result)
Диана Гришкина
Диана Гришкина
09.11.2020
My favorite salon! Truly professionals work, they do everything competently) And the prices are super, and the result, and the service. Thanks!)
Марина Черниенко
Марина Черниенко
09.11.2020
I have been coming here for several months now: here all the specialists are masters of their craft, they do the epilation very carefully, delicately and rather painlessly. The salon is very clean, comfortable and deals exclusively with hair removal. In my opinion, the best place in the city to get epilation.
Галина Негеса
Галина Негеса
04.10.2020
I love it! I finally got rid of the hated vegetation of my body. Very cozy atmosphere, a feeling of home comfort, always drink delicious tea and all sorts of goodies. I recommend!
Екатерина Криницына
Екатерина Криницына
02.08.2020
Your salon is always clean, tidy and sterile. Thank you for observing all norms and using only high-quality material. We are your clients, we value it very much and wish you prosperity.
Арина Нефедова
Арина Нефедова
30.07.2020
Чувствую себя королевой. Ножки гладенькие, цвет ровный, 8 процедур у Вас сделала. Спасибо девочки, теперь можно и на море ехать.
Анастасия Ливанова
Анастасия Ливанова
29.07.2020
An excellent salon, I will not trade you for anyone. Masters - wizards, managed to turn such a procedure as laser hair removal of the bikini zone into not painful at all and almost not scary. The effect is amazing!
Ольга Маисеева
Ольга Маисеева
26.07.2020
Как брюнетка я перепробовала кучу средств для борьбы с нежелательными волосами и наконец решилась на лазерную эпиляцию, начала с ног, но в планах еще много чего)) Ножки... сделали классно, я теперь точно только к вам буду обращаться)Read more
Варвара Софиулина
Варвара Софиулина
25.07.2020
Когда пришла впервые в этот салон, поразила чистота и порадовали привлекательные цены. Учитывая, что столько лет боролась раздражением после бритья станками, я наконец... сделала лазерную эпиляцию и забыла про эту проблему, спасибо за то, что делаете нас красивыми)Read more
Ольга Валентюк
Ольга Валентюк
24.07.2020
I used to do laser hair removal of my legs here, but now I decided on a deep bikini. I'm sure of the masters, there are all such smart girls, you can safely go, they have been working for a long time. Beauty can be obtained without sacrifice)) Here the sensations during the procedure are quite comfortable, I like... everything)Read more
Татьяна Заикина
Татьяна Заикина
16.07.2020
Очень приятная атмосфера, веселые и понимающие девочки работают в вашем салоне. Сделали мне эпиляцию, совершенно не больно, а главное качественно. Спасибо сотрудникам и... руководству за такое обслуживание!Read more
Кристина Коломейцева
Кристина Коломейцева
16.07.2020
Отличный салон. Понравился результат уже с первой процедуры. Жалею, что раньше не пошла! Благодарность специалисту!
Яна Пилипенко
Яна Пилипенко
13.07.2020
It's nice when they approach their work so responsibly. All at the highest level. Master is just clever and a pleasant companion. Thank. I recommend to everyone.
Алена Денисова
Алена Денисова
11.07.2020
Отличный салон, хорошая атмосфера. Девочки просто супер, выполняют свою работу на пять с плюсом. Осталась довольна результатом.
Ольга Федосова
Ольга Федосова
14.05.2020
Посетила этот салон впервые пару недель назад. Результат был заметен уже после первой процедуры. Раньше пользовалась услугами другого салона и мне есть с чем сравнивать.... Результат отличный, мастера настоящие профи своего дела. К тому местоположение салона очень удобное для меня.!Read more
Анастасія Хоружа
Анастасія Хоружа
25.12.2019
Сьогодні була в ТК-Лазер.Мені все сподобалось, персонал ввічливий)А саме Анна Кацімон, дуже привітна. З Анною легко спілкуватися, а також вона піклувалась за мій стан,... постійно запитувала чи відчуваю я дискомфорт.Надалі буду відвідувати салон)Read more
Ok Ok
Ok Ok
25.12.2019
Чудовий сервіс. Вже півроку відвідую салон біля Льва Толстого і все дуже подобається) Завжди записують завчасно, нагадують про візит) Дуже привітні й усміхнені. Результатом... задоволена, дякую майстру Анні К. за уважність та рекомендаці)Read more
Віта Маламуж
Віта Маламуж
14.12.2019
Дякую вашому салону за якісну роботу та привітних працівників)Особливо, дякую Анні К.,дуже уважний та турботливий майстер, відповіла на всі мої запитання, підтримувала... приємну розмову та дала корисні поради на майбутнє)Дякую))Read more
Ольга Щербатюк
Ольга Щербатюк
09.12.2019
Відвідую цей салон вже 9 раз. Дуже приємні дівчатка працюють, завжди нагадають про процедуру, підберуть вільне вікно. Особливо хочу відмітити Віту ( Шота Руставелі). Записуюсь... до неї вже третій раз-завжди гарний настрій після процедури, терплять вислуховує мої «ой ой ой»😅 Рекомендую) ефект після процедури є)Read more
Дарья Борисова
Дарья Борисова
03.11.2019
Що може підкупити більше, аніж максимально якісний сервіс, кваліфіковані дівчатка-майстри (особливо відзначу Наталію і Тетяну), які змахом руки залишать вас без набридлого... волосся 💁‍♀️А також фея-рецепціоніст, яка знайде для вас віконечко навіть там, де його немає 🧚🏻‍♀️Раджу всім, хто давно мріяв, але не наважувався зробити себе по-справжньому щасливою та ідеально гладенькою ☝️Read more
Nina Miron
Nina Miron
16.10.2019
Unpolite behaviour to customer.
See all reviews