Консультация Записаться на прием
RURU
Отзывы
Наталия Назаровец
Наталия Назаровец
25.09.2020
Попередні процедури робила вакуумним лазером-процедурою була повність задоволена,больових відчутів не було,повний комфорт....проте у Луцьку відкрили новий салон в центрі... міста,мережа по всій Україні...додатково ,даний салон надає хороші ціни на ті процедури, які значно дорожчі були в тому салоні,де я була.От я і піддалася експерименту(добре,що хоч не повелася на комлекс процедур,а лише на ноги).Розказую процес:мене гарно зустріли,провели до процедури,запитали певні питання.Процедура мені нова(наголошую),бо вакуумна епіляція проходить зовсім по іншому.Обмазали мене гелем(його було дуже багато),почали робити процедуру......біль була настільки сильною,що я ледве витерпіла.Спеціаліст(якщо я вірно пам"ятаю...Тетяна) сказала,що так має бути.От я і терпіла.Помазали мене пантенолом і сказали ще вдома на ніч помазати.Після процедури на роботі "єлі" висіділа,відчуття були ніби мені ноги облили кип"ятком і пекло дуже предуже.Через три години(приблизно) відчуття опіків пройшли.Пройшло два дні і у мене на ногах з"явилися чорні п"ятна опечених ніг.Я думала ж ,що так має бути..кірочка зійде і буду красива;).Прийшла на повторну(другу) процедуру (кірочка зійшла,а білі п"ятна після опіків залишилися).Мене оглянула друга спеціаліст (вже не Таня),викликала ще одного спеціаліста і сказали,що то пішла пігментація.В процедурі відмовили,сказали скрабитися.Висновок:дівчата не економте,як я.Бо потім на ліки викинете ще більше.Тепер буду скрабитися і надіятися,що п"ятна зійдуть.Не рекомендую салон....поки не візьмуть кваліфікованих спеціалістів,щоб не калічили людей.Читать больше
Ліана Капітула
Ліана Капітула
31.08.2020
Результатом задоволена, адже маю з чим порівняти. Вцілому сервіс та якість процедури на високому рівні. Особлива подяка косметологу Вікторії.
Юлия Коренкова
Юлия Коренкова
16.08.2020
Робила тут 8му процедуру лазерної епіляції всіх зон (до того робила 7 в іншому місці) Тобто в мене є з чим порівняти.Відкрився новий салон в Луцьку, і я вирішила спробувати... тут:(Але...Скільки волосся в мене було коли я до них прийшла, рівно стільки ж і залишилось через місяць після процедури!!! Ні на 1% не зменшилась кількість ((((Я терпеливо чекала майже місяць, думала а може ось ось тай випадуть (як всі попередні процедури до того, в іншому салоні), але чуда так і не трапилося((Волосся чорного кольору, шкіра світла..Дуже не задоволена результатом (Не рекомендую цей лазер у м. Луцьк (((Читать больше
Марина Новосад
Марина Новосад
28.06.2020
Спасибі вам за мою красу. Перший раз трохи побоювалася, але даремно, процедура зовсім безболісна. За ваш салон я вже всім своїм подружкам розповіла.
Регина Савина
Регина Савина
25.06.2020
Зробивши у вас першу процедуру, яка пройшла як не можна класно, мені захотілось ходити до вас постійно. У вас все супер- починаючи від обстановки і закінчуючи приємними... майстрами. Рекомендую вас всім своїм подругам.Читать больше
Майя Дербенева
Майя Дербенева
24.06.2020
Робила епілляцію пахв у Вашому салоні, вперше, враження тільки позитивні. Все стерильно, санітарні норми виконуються в повному обсязі. Надалі, буду ходити тільки до Вас. Дякую.
Веронiка Скачко
Веронiка Скачко
23.06.2020
Буквально на днях переїхала до Луцьку і закінчила проходити у вас курс лазерної епіляції, до цього відвідувала ваші салони у Києві. Залишилася дуже задоволена. Повністю... позбулася рослинності на ногах і у зоні бікіні. Сподіваюся, гладкість шкіри ще довго буде мене радувати.Читать больше
Александра Авдеева
Александра Авдеева
20.06.2020
Дуже сподобався ваш салон: майстри справжні професіонали, все чистенько, ставлення до клієнтів дуже шанобливе, відмінне співвідношення ціни і якості! Гарне сучасне... обладнання, з яким процедура лазерної епіляції практично безболісна.Читать больше
Оля Гаврилюк
Оля Гаврилюк
03.06.2020
Результату 0. Розвиваючи таку мережу по країні - варто потурбуватись про якість лазеру та його новизну! Застарілі апарати - довго, боляче, БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО. Не називаючи імен - в... конкурентів, вже після першої процедури - волосся росте значно повільніше, острівками і немає вигляду та відчуттів «як після бритви». В Тк лазер- результату не видно навіть при проходженні більшості процедур. Навіть мінімального. Те, що робите акції майже -50% того не варте, навіть за такої ціни- це гроші на вітер. Перш ніж відкривати філії, подбайте про обладнання! Це ж основне! Це ваша репутація і здоров‘я та відгуки клієнтів.До персоналу претензій ніяких - дівчата привітливі, дуже гарно спілкуються з клієнтами. Але це явно не перекриває головного недоліку.Читать больше
Смотреть все отзывы