вул. Гоголя, 269

Пн. - Нд. з 8:00 до 21:30

На скільки вистачає лазерної епіляції: відповіді фахівців

лазерна епіляція ноги повністю

Лазерна епіляція – один з найбільш затребуваних способів позбавлення від небажаного волосяного покриву. Популярність косметологічної процедури пояснюється безпекою, безболісністю, тривалим і довговічним ефектом.

Більшість людей, ще не знайомих з цією методикою і її ефективністю, часто цікавляться – скільки тримається результат після лазерної епіляції. Постараємося розкрити дане питання.

Як відбувається видалення волосся за допомогою лазера

Принцип дії лазера простий. Енергія лазерного променя, випромінюваного апаратом (в салоні TK-Laser використовується діодний лазер з довжиною хвилі 808 нм), активно поглинається двома видами «мішеней»:

  • кольоровим пігментом меланіном – міститься в стрижні і цибулині волоса;
  • гемоглобіном – знаходиться в кровоносній судині, підживлює фолікул.

Волосяна цибулина під впливом високих температур плавиться, а живлячі її судини запаюються. Починається її поступове відмирання, через кілька тижнів волосинка з «померлим» коренем відпадає, більше не зростає. Шкірні покриви, що не містять пігменту, від впливу лазера не ушкоджуються. Щоб уникнути ризику опіку епідермісу, не рекомендується проводити процедуру на засмаглій шкірі.

Вивчаючи питання лазерної епіляції і на скільки її вистачає, врахуйте – чим менше колірного пігменту у волоссі, тим менше він схильний до дії лазера. Працюємо тільки з темним волосяним покровом (чорний, шатен). Якщо в зонах, що плануються до обробки, переважають світле, руде, сиве волосся, гарантувати 100% якісний результат не зможемо.

Скільки сеансів потрібно для повної ліквідації волосся

Лазерний імпульс впливає на волосяні цибулини в стадії активного росту. Велика частина (понад 80%) знаходиться в сплячому стані, тому після проведення першого сеансу лазерної епіляції на скільки часу її вистачить дізнатися не вийде. Через кілька тижнів з оброблюваної зони зникне лише 7-20% волосся.

Після 2-3 разів, внаслідок дії високих температур, кількість волосинок на оброблюваній ділянці може навіть збільшитися, що свідчить про пробудження перших сплячих цибулин. Але вже за 8-10 процедур (з приблизно місячним інтервалом – графік становить фахівець) можна зруйнувати максимальну кількість наявних в запасі фолікулів.

Врахуйте, що зона обличчя складніша в обробці. Рослинність звідси йде складніше, так як саме тут її зростання безпосередньо залежить від гормонального фону господині. Для ідеального результату може знадобитися більше сеансів – близько 10-15.

Лазерна епіляція: на скільки часу розтягується одна процедура

Тривалість сеансу залежить від розмірів оброблюваної площі і необхідної кількості спалахів. Ми працюємо на високих потужностях, тому процедура обробки кожної зони мінімальна за тривалістю:

  • ноги – 50 хвилин;
  • руки, спина – по півгодини;
  • обличчя повністю, бікіні, пахви – по третині години на кожну область;
  • гомілки, живіт – 35 і 15 хвилин відповідно.
лазерная эпиляция на спине

Майстри салону TK-Laser індивідуально виставляють режим роботи апарату під клієнта, враховуючи фототип шкіри, індивідуальні особливості.

Як довго тримається ефект від лазерної епіляції

Після проведення повного курсу результат у вигляді гладкої шовковистої шкіри, що не потребує додаткової обробки бритвами, епілятора, зберігається на тривалий час – 5-10 років (залежно від гормонального фону людини). Такого результату не дає жодна інша сучасна методика видалення волосся.

У лазерної епіляції час дії не безмежний. Волосяні фолікули мають здатність відновлюватися, чому особливо сприяють коливання гормонального фону. Після закінчення курсу рекомендується проводити профілактичні процедури: для тіла не рідше 1-2 разів на рік, для обличчя – раз в 3-4 місяці.

Особливості догляду за шкірою до і після епіляції

Вивчаючи питання лазерної епіляції, на скільки вистачає проведеного курсу, врахуйте, що для якісного довговічного ефекту тіло слід заздалегідь готувати:

  • За 14 днів до відвідування салону необхідно виключити ймовірність потрапляння на зону, плановану до обробки, прямих сонячних променів (не можна засмагати).
  • Протягом 20 днів до і протягом всього періоду проведення курсу для видалення небажаної рослинності рекомендується використовувати тільки бритву. Виключити віск, шугарінг, креми для депіляції, електроепилятори, інше. При їх застосуванні руйнується волосяний стовпець, який повинен захопити імпульс лазера, процедура може пройти безрезультатно.
  • 3 дні напередодні не обробляти плановані до роботи ділянки спиртовмісними засобами, лосьйонами.
  • За 5-10 годин до візиту поголитися, щоб не було щетинки. Але навіть якщо кілька волосинок залишиться – не хвилюйтеся. Майстер обережно видалить з допомогою одноразової бритви.

Після епіляції протягом деякого часу (до 10 днів) шкіра зберігає набряклість, почервоніння, потребує обов’язкового домашнього догляду. Проепіліровані зони слід щодня обробляти хлоргексидином, Пантенолом. На 2 тижні рекомендується виключити прийняття сонячних ванн. При виході на вулицю відкриті оброблені ділянки слід змащувати сонцезахисними засобами.

Хочете дізнатися більше про лазерну епіляцію і на скільки вистачає стандартного курсу процедур? Звертайтеся до консультантів TK-Laser. Відповімо на всі питання, що цікавлять, розвіємо будь-які сумніви!

Зробити шкіру бездоганно гладкою на тривалий термін можливо. Переконайтеся в цьому на власному досвіді!

Рекомендації по догляду за шкірою після процедур
З якого віку можна робити лазерну епіляцію: відповіді фахівців

Залишити коментар

Ім'я:
E-mail:
Ваш коментар:

Ірина

Хотіла б лазерну епіляцію глибоке бікіні, пахви, ноги повністю і верхня губа. Вартість? На коли можна записатись?

Інші статті

Видалення тату

Лазерне видалення тату: принцип дії, переваги та рекомендації

Принцип дії лазерного видалення тату полягає в тому, що лазерний промінь певної довжини проникає в глибину шкіри та взаємодіє з пігментами татуювання.

Читати все
SMAS-ліфтинг

SMAS-ліфтинг: підтягнення шкіри без хірургічного втручання

Сучасний світ краси та косметології постійно розвивається, пропонуючи нові методи і технології для покращення нашої зовнішності. Один із таких інноваційних підходів - SMAS-ліфтинг, що відкриває нову перспективу для тих, хто прагне покращити свій зовнішній вигляд, не вдаючись до хірургічних втручань. В цій статті ми розглянемо сутність процедури SMAS-ліфтингу, її переваги та можливі обмеження.

Читати все

Карбокситерапія: відновлення шкіри за допомогою вуглекислого газу

Одним із сучасних дієвих методів відновлення дерми є карбокситерапія, яка базується на використанні вуглекислого газу для стимулювання процесів відновлення та омолодження шкірного покриву.

Читати все

Відгуки наших клієнтів

Салон лазерної епіляції TK LASER
Зустрічайте нову процедуру в TK Laser!
Видалення папілом за допомогою електрокоагуляції 🙌🏻Якщо у вас є небажані новоутворення - приходьте до нас на консультацію, де спеціаліст проведе детальний огляд, надасть відповіді на всі запитання та подбає про красу і здоров'я вашої шкіри 😌Процедура проходить дуже швидко, з мінімальними больовими відчуттями - можна повернутись до звичайного ритму життя практично одразу після сеансу 🤗

Зустрічайте нову процедуру в TK Laser!
Видалення папілом за допомогою електрокоагуляції 🙌🏻

Якщо у вас є небажані новоутворення - приходьте до нас на консультацію, де спеціаліст проведе детальний огляд, надасть відповіді на всі запитання та подбає про красу і здоров`я вашої шкіри 😌

Процедура проходить дуже швидко, з мінімальними больовими відчуттями - можна повернутись до звичайного ритму життя практично одразу після сеансу 🤗
...

43 3 instagram icon
Підтяжка шкіри зони рук без болю та операцій - це реальність, а не мрія!
Особливо зі SMAS-ліфтингом в TK Laser 😉З віком наше тіло потребує якіснішого догляду, особливо там, де шкіра найбільш відкрита та піддається впливу зовнішніх чинників - наші руки 🙌🏻SMAS-ліфтинг - це передовий метод, який за допомогою впливу ультразвуку дозволяє підтягнути дерму, розгладити зморшки та покращити тургор!А ще більше радості приносить той факт, що процедура потребує лише одного сеансу, після якого результати зберігаються до 2 років 😍Апарат стимулює вироблення колагену та еластину, повертаючи потрібній зоні молодий вигляд та бажану пружність ✨Записуйтесь на безкоштовну консультацію та дізнайтеся більше про можливості SMAS-ліфтингу - косметолог надасть відповіді на всі турбуючі вас питання 🥰

Підтяжка шкіри зони рук без болю та операцій - це реальність, а не мрія!
Особливо зі SMAS-ліфтингом в TK Laser 😉

З віком наше тіло потребує якіснішого догляду, особливо там, де шкіра найбільш відкрита та піддається впливу зовнішніх чинників - наші руки 🙌🏻

SMAS-ліфтинг - це передовий метод, який за допомогою впливу ультразвуку дозволяє підтягнути дерму, розгладити зморшки та покращити тургор!

А ще більше радості приносить той факт, що процедура потребує лише одного сеансу, після якого результати зберігаються до 2 років 😍

Апарат стимулює вироблення колагену та еластину, повертаючи потрібній зоні молодий вигляд та бажану пружність ✨

Записуйтесь на безкоштовну консультацію та дізнайтеся більше про можливості SMAS-ліфтингу - косметолог надасть відповіді на всі турбуючі вас питання 🥰
...

60 0 instagram icon
Зібрали для вас найцікавіші питання про лазерну епіляцію, відповіді на які, потрібно почути кожному 😉Пропонуємо продовжити рубрику в коментарях - пишіть під відео свій запит, ми з радістю розповімо все про турбуючі моменти лазерної епіляції 🙌🏻І, звичайно, завжди з нетерпінням чекаємо на процедури, ваш TK Laser ❤️

Зібрали для вас найцікавіші питання про лазерну епіляцію, відповіді на які, потрібно почути кожному 😉

Пропонуємо продовжити рубрику в коментарях - пишіть під відео свій запит, ми з радістю розповімо все про турбуючі моменти лазерної епіляції 🙌🏻

І, звичайно, завжди з нетерпінням чекаємо на процедури, ваш TK Laser ❤️
...

28 0 instagram icon
В TK Laser можна забути про зморшки одразу після сеансу 😉Особливо в області міжбрів'я - це одна з тих активних зон обличчя, де сліди стресу й напруги стають максимально помітними, змінюючи вираз вашого обличчя.Якщо це приносить вам дискомфорт, є простий і дієвий шлях до омолодження - ботулінотерапія!Завдяки ін'єкціям ботоксу, можна зменшити напругу у м'язах та розгладити навіть доволі глибокі лінії. І все це в комфортних косметологічних кабінетах, максимально безпечно та ефективно 🤗А ще, можна отримати знижку 15% на процедуру, якщо ви вирішите зробити одразу 2 чи 3 зони 😉Не вагайтесь, робіть перший крок до молодості та оновлення своєї краси - записуйтесь на процедури в TK Laser 🥰

В TK Laser можна забути про зморшки одразу після сеансу 😉

Особливо в області міжбрів`я - це одна з тих активних зон обличчя, де сліди стресу й напруги стають максимально помітними, змінюючи вираз вашого обличчя.

Якщо це приносить вам дискомфорт, є простий і дієвий шлях до омолодження - ботулінотерапія!

Завдяки ін`єкціям ботоксу, можна зменшити напругу у м`язах та розгладити навіть доволі глибокі лінії. І все це в комфортних косметологічних кабінетах, максимально безпечно та ефективно 🤗

А ще, можна отримати знижку 15% на процедуру, якщо ви вирішите зробити одразу 2 чи 3 зони 😉

Не вагайтесь, робіть перший крок до молодості та оновлення своєї краси - записуйтесь на процедури в TK Laser 🥰
...

32 4 instagram icon
Instagram post 17993169269397313
211 6 instagram icon
Ми чекали той самий тренд, щоб розказати про цю надзвичайно життєву ситуацію 😄Дівчат, зізнавайтесь, хто порушував рекомендації спеціалістів і йшов на спорт або на пляж засмагати? ;)Жарти жартами, але не забувайте про важливість правильного післяпроцедурного догляду, аби зберігати отримані результати на максимально довгий час 🫶🏻

Ми чекали той самий тренд, щоб розказати про цю надзвичайно життєву ситуацію 😄

Дівчат, зізнавайтесь, хто порушував рекомендації спеціалістів і йшов на спорт або на пляж засмагати? ;)

Жарти жартами, але не забувайте про важливість правильного післяпроцедурного догляду, аби зберігати отримані результати на максимально довгий час 🫶🏻
...

116 0 instagram icon
Весна - час для того, щоб розквітати і дбати про свою красу 🌸
А щоб це було простіше й приємніше, ми просто зобов'язані звернути вашу увагу на карбокситерапію в TK Laser!Що такого класного може зробити з вашої шкірою ця процедура?
✨ Збільшити тонус та еластичність дерми.
✨ Зменшити зовнішні ознаки втоми та стресу на обличчі.
✨ Покращити кровообіг та видалити забруднення.
✨ Прискорити синтез колагену та еластину.
Класні результати гарантовані 🥰При купівлі одразу 4 процедур - ви отримуєте знижку 35%, а якщо 6 - знижка аж 45%!
Адже ми дбаємо не тільки про красу, а й про ваш гаманець 🙌🏻Не відкладайте своє весняне перевтілення на потім! Запрошуємо в TK Laser 😌

Весна - час для того, щоб розквітати і дбати про свою красу 🌸
А щоб це було простіше й приємніше, ми просто зобов`язані звернути вашу увагу на карбокситерапію в TK Laser!

Що такого класного може зробити з вашої шкірою ця процедура?
✨ Збільшити тонус та еластичність дерми.
✨ Зменшити зовнішні ознаки втоми та стресу на обличчі.
✨ Покращити кровообіг та видалити забруднення.
✨ Прискорити синтез колагену та еластину.
Класні результати гарантовані 🥰

При купівлі одразу 4 процедур - ви отримуєте знижку 35%, а якщо 6 - знижка аж 45%!
Адже ми дбаємо не тільки про красу, а й про ваш гаманець 🙌🏻

Не відкладайте своє весняне перевтілення на потім! Запрошуємо в TK Laser 😌
...

44 0 instagram icon
90 1 instagram icon